Skip to content

Despre

yoga studio

Yoga Studio
Yoga Constanta

Nici eu nu știu ce sunt, în afară de om

yoga studio

Vorbesc oamenilor de vreo 20 de ani

Poți să îți iei de aici tot ce îți este de folos. Bine ai venit pe blogul meu!

Yoga este o stare de spirit, o atitudine față de viață și lume. Cei care și-au dorit cu adevărat evoluția și au înțeles că schimbarea vine întotdeauna din interior. 

M’Isha a pornit de la ideea de a fi o platformă gratuită de educație antreprenorială, dar la un nivel mai subtil. Fac un fel de influensăreală, practic.

Tabara de Yoga back to the roots La sfârșitul lunii iunie plecăm într-o călătorie de regăsire și detașare de cotidianul nebun din ultimul an Vom petrece împreună 6 nopți…

vorbesc oamenilor de vreo 20 de ani

Bine ai venit pe blogul meu!

Yoga Constanta

Nici eu nu știu ce sunt, în afară de om.Nu aș putea să mă definesc. Dar știu ce fac.

Le vorbesc oamenilor de vreo 20 de ani. Am avut o perioadă de 16 ani de presă în Constanța, în sfera audio-vizualului, cu toată munca și lecțiile din spatele meseriei. Partea bună este că două decenii mai târziu, nu mă mai suprinde nimic din lumea asta. Nu poți să faci nimic suficient de nasol încât să te judec (prea) aspru sau să spun că nu m-am lovit de așa ceva în viața mea de jurnalist.

Ca urmare a unei povești de viață roz bonbon cu nuanțe acute de negru, am făcut o întoarcere bruscă la 180 grade, iar din 2017 predau yoga unor oameni foarte faini în Constanța. Mai plecăm în retreaturi, mai facem cursuri de teorie și practică, mai o tabără pentru copii… facem tot ce simțim pentru a dezvolta o comunitate sănătoasă și pentru a ne găsi apartentența într-o lume aparent pierdută.

De-a lungul ultimilor ani, m-ai găsit la yoga pe plajă la răsărit, m-ai găsit la Floating, la studioul de yoga, la yoga pentru copii, pe M’Isha – te-ai cam lovit de mine peste tot. Așa că aici le-am adunat pe toate, într-un concentrat de întrebări, răspunsuri parțiale și o comunitate tare dragă care s-a format în jurul acestor activități.

Bine ai venit pe blogul meu!

Poți să îți iei de aici tot ce îți este de folos.

Subscribe To Our Newsletter