Skip to content

De ce tot cerem semne de la Univers?

semne de la Univers

Povestea asta cu semne de la Univers e o treabă destul de riscantă. Nu de alta, dar în mintea noastră mică și perfect umană, nu suntem în stare să vedem semnele subtile. Și atunci, ne lovește trenul cu semne când ne e lumea mai dragă și oricum, tardiv.

Pe cuvânt că dacă ar fi orașul ăsta mai prietenos cu business-ul și oamenii, aș pune pe vaporașele de la intrarea în Constanța fix panoul de mai sus: “Ai cerut un semn? Ăsta e. semnat, Dumnezeu”

Toți primim semne de la Univers

Sorry că îți tai elanul, dar nu, nu ești tu mai cu moț că vorbești cu cine știe ce entități sau citești în zațul de cafea, apa plată sau apometru. Nu are nimeni nici un mesaj “special” să îți transmită. Absolut fiecare dintre noi primim aceste semne de la Univers, Dumnezeu, Shiva, Allah, cum vrei să îi spui.

Orice om care este suficient de ancorat în prezent, deci în armonie cu Sufletul, vede Calea în orice eveniment, în orice persoană, vede “semnul” la orice colț. Pentru că semnul este deja acolo. 

Nu este nevoie să fii cine știe ce “ființă de lumină” sau să faci frumos, să încerci să negociezi cumva cu Dumnezeu ca să îți arate semnele și Calea. Este nevoie doar să îți deschizi inima, să te lași să simți și să vezi ce spune ea. Și te vei umple de semne. Chiar dacă mintea îți spune că e o nebunie. Cât timp trăiești în mental, în capul tău, nu vei putea niciodată să vezi semnele frumoase și blânde care îți apar. Și atunci, le vei primi pe cele ceva mai violente, ca să fii în stare să le citești cum trebuie.

Când ceri semne, îți arăți, de fapt, necredința

Gândește-te că ești într-o relație de dragoste cu inima ta, cu sufletul, cu Universul. Ei, dacă partenerul îți tot cere dovezi de iubire, nu ți se cam ia la un moment dat? E cam același lucru… Cerând semne, tu nu faci altceva decât să confirmi deconectarea de Suflet, necredința în planul Divin, încă te joci de-a Dumnezeu și asta te va costa la un moment dat destul de mult. 

E bine să înțelegi că totul are un preț. Pentru fiecare “favor” sau semn pe care îl ceri, va fi nevoie să plătești. Pentru că TOTUL are un preț, totul este un schimb de energie. Indiferent că e un schimb între oameni sau un schimb intern. Și în general, de fiecare dată când îți dorești ceva, e bine să îți revizuiești “bugetul” energetic. Vezi dacă ceea ce îți dorești își merită prețul și dacă ai de unde să dai. Și nu uita și de prietena ta, Karma 🙂 Dacă dorești bine, vei primi bine. Dacă dorești răul… well… 

Și dacă tot ai cerut un semn, ești gata să îl primești?

Pentru că va veni fix în zona în care ești cel mai sensibil, unde ai cele mai multe “butoane”. De cele mai multe ori, în sfera sănătății, căci acolo lucrurile nu prea mai suportă negocieri. Când te lovește boala, se întâmplă pentru ca tu să înțelegi ceva din asta, să te îndrepți. În isihasm, se spune că boala apare pentru a te împiedica să păcătuiești. 

Din punct de vedere energetic, privim “păcatul” ca pe o încălcare a legilor karmice și neascultare a sufletului. Ăsta este semnul pe care l-ai tot cerut 🙂

Semne de la Univers pot veni și în sfera în care tu ești cel mai atașat, de la bani, mașină, relații, muncă etc. Dacă ai luat-o pe arătură, semnele îți vor arăta că te-ai deconectat total de planul divin și vor face de așa natură încât să revii la conexiune. 

De asta e bine să faci singur “plata”. Sub forma practicii, rugăciunii, să rămâi tot timpul conectat la tine și la îndrumarea divină. Pentru că dacă nu o faci tu, “cineva” o să o facă sigur în locul tău. 

Este foarte adevărat și că unii oameni pot să primească zeci de avertizări și lopeți divine în cap și nu vor înțelege nimic. Dar acei oameni nu sunt problema ta. Singurul tău job este să îți vezi de propriile lopeți și să lași oamenii să își vadă de drumul lor, așa cum le-a fost așezat. 

Povestim mai multe la studio 🙂 

Namaste!

Table of Contents

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *