Skip to content

Începem școala de yoga în Constanța. Ediția de toamnă

scoala de yoga

Reîncepem școala de yoga în Constanța, dedicată începătorilor. De pe 24 septembrie, ne vom vedea în fiecare vineri, de la 18.30, la One Yoga Studio, pentru cursurile de teorie și practică în yoga autentică. 

Cursul se desfășoară timp de 12 săptămâni, timp în care vei învăța noțiuni elementare de yoga, ce este ea, care sunt limitările și provocările în practică și, de asemenea, vei avea și teme pentru acasă 🙂 Ca și când te-ai reîntoarce la școală, doar că durează mai puțin și e mai utilă. Și nici nu dăm note 🙂 

Ce vei învăța la școala de yoga

Înainte de toate, este bine să te anunț că nu, nu vei primi nici o diplomă. Pentru asta, pot să îți recomand altceva, dar… prefer să nu. Cursul este structurat în așa fel încât să înveți și să înțelegi de unde provine yoga, care sunt învățăturile de bază și, mai ales, să fi introdus(ă) în tehnica meditației așa cum trebuie, sub energia și îndrumarea instructorului.   

Scopul acestui curs este să te ajute să îți începi o practică personală și corectă acasă, eventual să îți primești și o parte dintre răspunsurile pe care le cauți de ceva vreme încoace, în așa fel încât să redevii autentic și în control asupra acțiunilor tale.

Vei învăța la școala de yoga

 • Respirația corectă și importanța ei biologică și energetică
 • Tehnici de concentrare și meditație
 • Importanța și puterea mantrelor
 • Mitologie și filosofie hindusă
 • Studiul celor mai importante scripturi (Yoga Sutras, Bhagavad Gita)
 • Ce sunt chakrele și importanța lor în plan fizic și mental
 • Funcționarea și capcanele minții
 • Asanele și efectele lor asupra corpului fizic și cel subtil

Cui îi sunt destinate cursurile de yoga

Cursul de începători este destinat, evident, celor care sunt la începutul practicii sau nu au mai practicat niciodată. De fapt, nici nu contează foarte mult ce background ai în practică, dintr-un anumit punct de vedere, suntem toți începători 🙂 Ideea e să vii la școala de yoga cu mintea deschisă și cu dorința de a cunoaște mai mult.

De asemenea, este bine să înțelegi că mobilitatea sau lipsa ei nu au nimic de a face cu capacitatea de a practica yoga 🙂 Nici greutatea și nimic din aspectele fizice ale existenței tale. Tot ce îți trebuie este acea “minte de discipol” în care să le lași ghidat, învățat, păstrându-ți discernământul și capacitatea de a filtra informațiile. Pe de altă parte, dacă ai deja aceste calități, ești deja yoghin  😅 Dar ai înțeles ideea…

Ce este foarte important și ne-ar face amândurora viața mai ușoară este să mă anunți dacă sau când există ceva afecțiuni fizice, cronice sau acute, diagnosticate sau nu. Scopul este să purifici corpul și mentalul, iar pentru asta este nevoie ca eu să știu dacă pe durata cursului te confrunți cu ceva anume. 

Cum se va desfășura școala de yoga

Pentru că spațiul din studio nu este tocmai generos, locurile sunt limitate. Mai exact, 10 locuri disponibile. Așa că este nevoie să te înscrii din timp, de preferat până pe 20 septembrie. Odată ce am început cursul, nu vei mai putea participa la el – este nevoie ca grupa să evolueze cursiv.

Cursurile pentru începători au loc vinerea, de la 18.30 până la 20.30, cu întâlniri fizice. Cu titlu de excepție, se poate face partea teoretică și online, pe Zoom, urmând ca partea practică să fie recuperată la una din orele regular de la studio. 

Scoala de yoga pentru începători – ediția de toamnă

 • Începe pe 24 septembrie și durează 12 săptămâni
 • Vinerea, de la 18.30 la One Yoga Studio
 • Costuri: 630 lei sau 210 lei la fiecare 4 ședințe
 • E bine să ai la tine ceva de notat, e foarte multă informație
 • Salteluțe, ceaiuri și apă găsești la studio, doar să ai ceva lejer de schimb
 • Înscrierile se fac la telefon 0755 010215 sau prin email la info@oneyoga.ro 

Te aștept cu drag! ❤

Namaste!

Table of Contents

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *