“Stăpânindu-şi în permanenţă mintea, omul spiritual se dezvoltă senin, atinge beatitudinea supremă şi se reîntoarce în Cel Absolut” - Bhagavad Gita
Skip to content

Workshop de Meditație cu Val Voicu

workshop de meditatie cu Val Voicu

workshop de meditatie cu Val Voicu

Calea de a ne elibera de limitările mentale si psihice  care ne condiționează in permanentă pentru  a ne regăsi limpezimea care să dezvăluie potenţialul nostru superior, este fortificarea conştiinţei sufletului – prin meditaţie. Odată ce începem să practicăm meditaţia, curând ne dăm seama  că metoda Maeştrilor este o cale, o călătorie, sau un parcurs pe care trebuie să-l trăim. Este o cale de a deveni stăpâni pe mintea şi simţurile noastre.

Astfel, viaţa noastră devine mai lipsită de griji, suntem posedaţi mai puţin de dorinţele noastre şi constatăm că suntem mai echilibraţi şi mai mulţumiţi. Când conștiința profundă  preia supremaţia, se simt din ce în ce mai mult beneficiile meditaţiei, iar atitudinea noastră spirituală devine mai profundă şi mai puternică. Nu mai suntem înşelaţi cu atâta uşurinţă de o perspectivă distorsionată asupra vieții, iar atunci când trecem prin perioade dificile ne este mai uşor să le facem faţă şi să ne regăsim echilibrul.

Stăpânindu-şi în permanenţă mintea, omul spiritual se dezvoltă senin, atinge beatitudinea supremă şi se reîntoarce în Cel Absolut” – Bhagavad Gita

Te invităm la un workshop-eveniment în care să cunoști sau să îți îmbunătățești tehnica meditației.

Val Voicu revine la Constanța în cadrul unui eveniment dedicat celor care au pornit pe calea cunoașterii și vor să se apropie mai mult de propriul potențial.

Afli în cadrul workshopului despre validarea și depășirea condiției umane, despre capcanele pe care ți le pui singur, despre tendința de autosabotare a minții și ce poți face pentru a depăși aceste obstacole. În momentul în care tehnica de meditație este corectă și susținută coerent și consecvent, mintea devine un instrument care lucrează în favoarea ta și nu te mai controlează. Când vei înțelege puterea Sadhana, vei putea obține controlul și stabilitatea minții, precum și conturarea unei realități favorabile.

Despre Val Voicu: https://www.yogasat.ro/interviu-val-voicu-e-nevoie-de-yoga-autentica

Ultimul an a fost o perioadă foarte bună pentru introspecție și interiorizare, timp suficient ca practica personală să se “așeze” și eventual să apară și primele întrebări, rezistențe sau blocaje în meditație. Din când în când, este nevoie de ajutor și inspirație în practică, așa că dacă ai întrebări este bine să le notezi și să îți primești răspunsul la workshopul de la Constanța.

Unde  – Nutrifit Studio Gym

Când – 28 martie, de la ora 10.00 la ora 17.00

Preț – 180 lei/persoană

Locurile sunt limitate. Detalii și înscrieri pe hathayogaseva@gmail.com sau la telefon 0755010215. 

Table of Contents

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *