Skip to content

Yoga pe plajă – Sunrise Yoga 2021

yoga pe plajă

Un mare ajutor în practica yoga îl constituie un loc încărcat cu energie bună, plăcut minții și sufletului. Din 2 iunie, reîncepem ședințele de yoga pe plajă, la răsăritul soarelui. 

Anul acesta suntem deja la a patra ediție de Sunrise Yoga, a patra vară în care ne facem zilele mai frumoase și mai energice. A devenit deja un eveniment de tradiție, iar atâta timp cât mă ține Bunuțu’ sănătoasă, îl vom face în fiecare vară.

Yoga pe plajă la răsăritul soarelui

Adică, da. Dimineața. Că atunci răsare soarele :)) Bine, tehnic vorbind, el răsare o idee mai devreme de 6.30 am, dar să chem oamenii de la 5 pe plajă ar însemna să îmi atrag numa’ urări de bine toată vara. Și și-așa vara mi-e greu și urările ar trage mult la cântar…

Dacă te încălzește cu ceva, nici eu nu sunt fanul trezitului de dimineață. Adică posibil să ajung și eu bombănind ca tine pe Plaja Neversea. Mă trezesc pe la 4.30 am ca să ajung la ședințele pe plajă, am nevoie să am cafeaua băută și energia așezată ca să pot să scot cuvinte articulate pe gură și să interacționez cu oameni. Dar, cu toate astea, o fac. Pentru că merită tot efortul.

Golden hour

Există un moment al zilei ideal pentru meditație. Se numește golden hour și, în principiu, este acel moment de dinainte de răsăritul soarelui. Atunci mintea este liniștită, lumea este adormită, mentalul se supune energiei momentului, prin urmare, practica ta va fi una valoroasă. Vom prinde și acel moment (prin august), dar până atunci profităm de energia blândă a soarelui proaspăt răsărit pentru a susține practica de yoga pe plajă.

Vara este anotimpul yang, în care energia solară este evident mai puternică, iar energia personală se canalizează automat mai mult spre exterior. Ideal este să ieșim de pe pilotul automat și să reușim să ne conservăm yang-ul și să menținem interiorizarea.

Cui i se adresează yoga pe plajă

Evident, cui reușeste să se trezească… Dar, în general, orele de Sunrise Yoga sunt all levels, destinate tuturor aspiranților, indiferent de nivelul și experiența de practică. Având în vedere că suprafața nisipului este o idee mai problematică, ședințele de yoga vor fi axate mai mult pe relaxare. Vorba unei cursante: zici că ești pe Xanax toată ziua.

Este nevoie să ai la tine un covoraș de yoga sau un prosop mare de plajă. Îmbrăcat(ă) în straturi, că așa e vremea bipolară la noi la mare dimineața. Va fi puțin mai rece dimineața când începem, dar vei da jos pe parcurs, pe măsură ce se ridică soarele.

Ședințele de yoga pe plajă sunt o adăugare la ședințele de  la studio. Adică programul de studio rămâne același, cu bonus pe vară pentru cei mai harnici. Și planul tarifar rămâne același, iar abonamentele pot fi folosite atât pe plajă cât și la studio.

yoga vara
Prețuri și program

Programul este cel de mai sus, iar pentru yoga plajă ne întâlnim miercurea și vinerea de la 06.30 am, la Neversea.

Ca și până acum, prețul unei ședințe este de 50 lei, abonamentul de 4 ședințe este 150 lei, iar abonamentul cu acces nelimitat la ședințe este 300 lei. Abonamentele sunt valabile 30 zile. 

Ne vedem cu drag și cu același entuziasm, sper :))

Namaste!

Table of Contents

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *