Skip to content

Yoga și mâncare bună

yoga și mancare

Două lucruri iubesc să fac cel mai mult: yoga și mâncare bună pentru oamenii mei de suflet. Ah, da. Și liste 😅 Deci, din inima munților m-am decis unde și când va fi următoarea ieșirea cu oameni mișto din familia de suflet, yoga și mâncare. 

Rareori mă întorc în același loc în reatreaturi, însă acolo unde experiența este una memorabilă, gazdele super faine și cazarea conform standardelor mele, merită un remake 🙂

Yoga și mâncare pentru suflet

Ne întoarcem la Carpathian Log Home, în Predeluț, în perioada 9 – 12 iunie, într-o escapadă de weekend prelungit, cu yoga, meditație, gătit, saună și vibe-uri de relaxare. Este genul de retreat în care punem accent mai mult pe comunitate, pe sudarea unor relații bazate pe acceptare și detașare, mai mult decât pe practica în sine. 

Da, nu e retreat-ul standard de yoga, în sensul lui sacru, dar știm cu toții că degeaba ești șmecher pe covoraș dacă nu îți păstrezi starea și în comunitate 🙂    

La capitolul mâncare, tot în ideea de bonding și de socializare sănătoasă, îmi place să gătesc împreună cu oamenii care vin în astfel de retreaturi. Eu mă ocup de aprovizionare, de meniu, de rețete, dar gătitul se face împreună ❤️. Cel mai tare lucru după primul retreat de acest gen a fost să descopăr că fetele au continuat să gătească aceleași rețete și acasă. 

Energia de Rusalii

Vom pleca în reatreat pe 9 iunie, într-o joi, fix înainte de weekendul prelungit de Rusalii. Se stă până duminică, luni e liber pentru cine are nevoie de ceva mai mult timp de aclimatizare înapoi acasă. Plus că nici nu îmi place să petrec o eternitate pe Valea Prahovei, deci dumincă e cel mai înțelept să ne întoarcem spre case.

Energia sărbătorii ne va ajuta enorm în practică, nu are sens să detaliez aici. Pot să spun că este una dintre sărbătorile cu mare importanță și încărcătură energetică, indiferent că știi/crezi sau nu asta. Energia e energie, nu minte niciodată și nici nu o interesează foarte tare ce crezi. 

Detaliile retreatului

Plecăm pe data de 9 iunie, iar seara la ora 18.00 deschidem retreatul cu prima practică de yoga, înainte de cină.

Vom avea câte două ședințe de Hatha Yoga și Kundalini pe zi, meditație și Yoga Nidra. Evident că și practica va fi adaptată în funcție de nevoile grupului. Scopul, ca de obicei, este de ridicare a nivelului de conștiință într-un cadru care să facă practica yoga cel mai prietenos și frumos instrument de elevare 🙂

Cazarea se face în camere duble, cu baie proprie, iar mesele vor fi de două ori pe zi, mic dejun și cină, cu pauză suficient de mare pentru digestie între ele.  

Prețul retreat-ului: 1800 lei/persoană – transportul nu este inclus

Locurile sunt extrem de limitate, deci este nevoie de înscriere din timp, cu confirmarea fermă prin achitarea unui avans nerambursabil de 30%. 

Detalii, ca de obicei, la subsemnata 🙂

Table of Contents

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
calatoria

Călătoria

Fie că suntem sau nu conștienți, cu toții ne aflăm pe un drum. Unii îi spunem resemnați soartă, alții îi spunem, plini de speranță, destin.

Read More »

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *