Skip to content

Retragere în munți, cu yoga și meditație

yoga si meditatie

Cam totul în viața mea se învârte în jurul ideii de yoga și meditație. Sau așa mi-aș dori să fie, cel puțin. Mă mai fură și viața câteodată… Dar atunci când plănuiesc un eveniment, în special un retreat, îl fac ca pentru mine și pentru nevoile mele 🙂

Este un loc în țara asta unde m-aș întoarce și de unde nu aș mai pleca… L-am descoperit astă-vară și mi-a fost tare greu să mă întorc în Contanța după… Ți-am povestit aici experiența. Dar am promis că mă întorc și voi aduce cu mine oameni pregătiți să facă față energiei minunate a locului ❤

Cei care mă cunosc, știu că nu mă întorc de două ori în același loc. Pentru Pensiunea Dacica, însă, fac o excepție.

Yoga și meditație în energia cetăților dacice

De data aceasta , retreatul va fi unul autentic. În sensul sacru al retreatului, al retragerii. Înainte să îți explic programul, e bine să știi că te înhami la 8 zile de practică de la 4 dimineața, timp de 4 ore, mauna până după micul dejun (masa se servește în tăcere), plus încă două ore de practică de seară. Deci 6 ore de practică pe zi și 6 ore de tăcere.

Mai este bine să știi că după acest retreat se vor produce niște schimbări în tine. În afară de practică, ne ajută enorm energia locului. Nu pot să îți spun prea multe despre ea, pot doar să îți spun că atunci când urci muntele spre Piatra Roșie ai senzația că te-ai întors Acasă, la sursă. E ca și când am face un retreat în curtea din spate a Raiului ❤ Este destul de evident că asta va produce niște schimbări profunde în fiecare participant. 

Meniul va fi exclusiv unul vegetarian, fără excepție de data asta 🙂 Este important pentru susținerea practicii. Mâncare este destulă, mai mult decât suficientă dacă mă întrebi pe mine. Vor fi două mese pe zi, cu distanță de 8 ore între ele, în așa fel încât digestia să fie completă și să ușurăm sarcina digestivă.

Condiții de participare

Pentru că îmi doresc din toată inima ca cei care îmi vor fi alături să fie bine, să își găsească liniștea și să creștem împreună, acest retreat are niște filtre de bază 🙂

Este nevoie să ai minimum un an de practică de yoga și meditație sau să fi trecut cel puțin printr-una din școlile de primăvară/toamnă de la One Yoga Studio sau Seva Hatha Yoga.

Ajută mult și să ai o mentalitate de discipol, în care lași informația de orice fel să vină spre tine și o procesezi prin filtrele personale, prin discernământ și simțiri. Ideea e să fii și să rămâi deschis. 

Detaliile retreat-ului

Retragerea în munți va avea loc în perioada 26 februarie – 6 martie 2022. Asta înseamnă 8 nopți de cazare, de sâmbătă până duminică. E bine să știi de acum că nu vei avea semnal la telefon decât dacă ai cartelă Orange, ca să nu ai vreun șoc când ajungi acolo 😅

  • Cazare: 8 nopți, loc în cameră dublă, twin. 
  • Masă: demipensiune, meniu ovo-lacto-vegetarian.
  • Micul dejun la ora 09.00, cina la ora 17.00
  • Practică: 

– De la 04.00 am până la ora 08.00: Chanting, meditație, Hatha Yoga, Kryia Yoga, Yoga Nidra

– De la 18.30 – Kundalini/Tantra Yoga/Workshopuri/Satsang la gura șemineului 🙂 

  • Timp liber: între orele de practică, vom face drumeții și vizite la cetățile dacice. Sau nani 😂

Preturi:

  • 2250 lei – Early Booking (până pe 30 noiembrie 2021)
  • 2700 lei – preț întreg 
  • Tarifele includ cazarea, masa, orele de practică yoga și meditație și workshopurile
  • Transportul nu este inclus

Detaliile le primești la telefon 0755010215, acolo unde faci și rezervarea locului în retreat. Locul este considerat rezervat în momentul achitării unui avans de 30%. 

Ne vedem în curtea din spate a Raiului ❤

Namaste!

Table of Contents

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *