Skip to content

Tabără de yoga – Esența Vindecării

tabara de yoga

Nu sunt eu o persoană foarte activă social, dar când îmi plac oamenii, stau cu ei cu zilele la munte 🙂 Așa că ți-am pregătit o nouă tabără de yoga la începutul lunii septembrie. De data aceasta, programul este ceva mai plin, pentru că ne dorim să pleci de acolo atât cu o stare de bine, cât și cu informații care te pot ajuta în viața de zi cu zi, de la alimentație, la tendințe mentale, la cum să citești oamenii etc.  

Tabără de yoga la Sibiu

În perioada 7 – 11 septembrie, ne vom retrage lângă Sibiu, la Cisnădioara. I-am găsit acolo pe oamenii minunați de la Forest Villa, un loc special conceput pentru retreaturi și alte evenimente care ajută oamenii să înțeleagă ce caută ei în viața lor. Astfel că această tabără de yoga va fi unul dintre acele evenimente 🙂

Retreat-ul durează cinci zile, cu patru nopți de cazare în cameră dublă, masă în regim de demipensiune cu preparate locale ovo-lacto-vegetariene. Practic, vom mânca în regim de ashram, cu mesele la distanță de 8 ore una de cealaltă, pentru a lăsa timp pentru digestie și a pentru a avea posibilitatea să “digerăm” și informațiile din cadrul workshopurilor și sesiunilor de yoga și meditație.

Am mai scris aici despre ce înveți la astfel de evenimente și de ce sunt importante pentru fiecare dintre noi. Practic, o tabără de yoga chiar și de câteva zile îți poate da mai multe răspunsuri despre tine decât un an întreg de practică. Înveți care îți este potențialul și care îți sunt limitele, deopotrivă. Înveți care îți sunt nevoile, înveți care e treaba cu așteptările, înveți toleranța, interdependența umană și până unde poți să mergi în povestea ta cu dezvoltarea conștiinței, ca să nu te duci pe câmpii 🙂

Programul evenimentului

Având în vedere că această tabără de yoga vine odată cu sfârșitul verii și începutul școlii, am decis să fiu mai prietenoasă în program 🙂 Adică nu ne trezim neapărat cu noaptea-n cap de data aceasta. Vom începe practica de Hatha Yoga și Yoga Nidra dimineața, la ora 07.00, timp de două ore. Apoi, micul dejun suficient de consistent – spre brunch – pentru ca de la ora 11.00 să intrăm în partea teoretică, de seminarii și workshopuri. Timp de trei zile, vom intra în lumea Ayurveda, discutând despre doshe – tipologii ayurvedice – tipare mentale și relaționale, elemente dominante și nutriție ayurvedică. 

Practic, vei înțelege de ce reacționezi cum reacționezi, cum să înțelegi și să accepți oamenii și evenimentele mai ușor și ce ai nevoie să faci pentru a echilibra aceste elemente într-o viață armonioasă, în care trăiești conform valorilor tale și a constituției ayurvedice. Folosim cea mai veche știință din lume pentru a iniția vindecarea în toate planurile, împreună cu cele mai recente studii în domeniul personalității, pentru a avea o privire de ansamblu asupra întregii vieți. 

După seminarii, fiecare va avea timp liber de petrecut la piscină, saună și jacuzzi sau de o plimbare în pădure. Recomand cu mare căldură sauna și bălăceala în piscină, de cel puțin două ori pe zi în acest retreat 🙂 Prima te va ajuta în detox, iar piscina te va ajuta să integrezi mai ușor atât practica de yoga și meditație, cât și informațiile pe care le-ai acumulat. 

La ora 17.30 vom reintra în practica de yoga, Kundalini și meditație, până la ora 19.00 când ne vom regrupa la cină. După cină, din nou timp liber la saună, piscină și jacuzzi, pentru că a doua zi o luăm de la capăt. 

Detaliile retreatului

  • 5 zile, 4 nopți, în perioada 7 – 11 septembrie, la Cinsădioara
  • Cazarea se face în camere duble sau triple, în funcție de tipologia și personalitatea fiecărui participant, pe cât posibil
  • Masă în regim de demipensiune, meniu ovo-lacto-vegetarian
  • Acces nelimitat la saună, piscină în aer liber, jacuzzi
  • 2 sesiuni de yoga și meditație pe zi
  • Workshopuri și seminarii despre tendințe ale personalității și nutriție ayurvedică
  • Transport individual – deși întotdeauna s-au găsit soluții să “combinăm” mașinile
  • Preț: 1990 lei/persoană

Detalii și rezervări se fac prin telefon sau mesaj la 0755010215. Locul se consideră ocupat în momentul achitării unui avans nerambursabil de 30%. Poate fi, în schimb, transferabil, așa că dacă nu mai poți veni, îi poți ceda locul tău altcuiva. Restul sumei poate fi achitată prin transfer bancar până la începerea retreatului sau cel târziu în prima zi din tabăra de yoga. 

Locurile sunt limitate, iar ocuparea locurilor se va face în ordinea înscrierii la eveniment.

Facilitatori: Mihaela Dragomir – instructor de yoga și meditație și Ruxandra Curta – nutriție ayurvedică.

Vă așteptăm cu drag ❤️

Table of Contents

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
calatoria

Călătoria

Fie că suntem sau nu conștienți, cu toții ne aflăm pe un drum. Unii îi spunem resemnați soartă, alții îi spunem, plini de speranță, destin.

Read More »

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *