Skip to content

Yoga pe plajă – Sunrise Yoga, ediția nr. 5 ❤️

yoga pe plaja

O să încep ca babele acum: pe vremea mea, eram singura care făcea yoga pe plajă 😂 Nu că mă laud, dar anul acesta celebrăm cincinalul Sunrise Yoga ❤️ Ne-am tot mutat de pe o plajă pe alta, căutând liniștea, sunetul valurilor și o energie bună a locului, dar așa cum a fost pe plaja Neversea nu a fost nicăieri. Așa că și anul acesta ne vom vedea acolo, în cadrul perfect pentru yoga la răsărit de soare.

E ceva la evenimentul ăsta care mă face de fiecare dată să mă umplu de entuziasm și nerăbdare fix înainte să începem. Probabil pentru că este proiectul meu de suflet și că îmi place mult cum se prezintă oamenii la șase dimineața: fără măști, fără fonfleuri, fără efortul de a părea altceva decât sunt. Oamenii se văd cel mai frumos în lumina răsăritului, iar asta mă face tare happy.   

De ce yoga pe plajă?

În general, oriunde s-ar desfășura, yoga este o experiență. Eu predau yoga experențială, scopul e ca oamenii să simtă, să trăiască experiența yoga. Pot să îți dau un milion de argumente de ce ar trebui să faci asta, să încerc să te conving că meriți asta, dar nimic nu se compară cu ceea ce simți după o ședință de yoga. Iar asta nu poate fi descris în cuvinte. 

La povestea cu yoga pe plajă se mai adaugă niște stimuli experienței. Valurile, aerul curat, energia răsăritului, liniștea naturii. E o trăire anume să vezi că totul se mișcă firesc în jurul tău, iar tu ești (de) neclintit. Practic, devii una cu natura.   

În plus, pot aproape să îți promit că ziua ta va arăta altfel dacă ți-o începi cu noi la yoga pe plajă. Da, știu, te sperie ora și îndoiala că ai putea funcționa la capacitate maximă în ziua cu pricina, având în vedere că te-ai trezit de dimi. Dar nu am auzit pe nimeni să fie obosit în zilele în care face yoga pe plajă. Ba dimpotrivă, practica îți va da energie și claritate mentală, deci poți să te bazezi pe zilele de miercuri și vineri că vor fi excelente în tot ceea ce ți-ai propus să faci. 

Când și cum

Începem a cincea ediție Sunrise Yoga miercuri, pe 15 iunie pe plaja Neversea. O să îți placă tare acolo, mai ales dacă n-ai mai fost demult într-o vacanță. Vorba unei cursante: zici că ești într-o altă țară pe plajă acolo. 

Începem pe 15 iunie și terminăm pe 19 august. Deci toată vara, în zilele de miercuri și vineri ne vom începe zilele cu energia minunată a răsăritului.

Este indicat să îți aduci cu tine covorașul de yoga sau, și mai indicat, un prosop mare de plajă pe care să faci practica. Și eventual să fii îmbrăcat/ă în straturi, căci dimineața e ceva mai răcoare, dar temperatura se schimbă pe durata practicii. 

Participarea se face pe bază de cine aude alarma de dimineață 😅 Loc este destul, așa că nu e nevoie de confirmare, doar să fii prezent/ă la timp pe plajă. Clasa începe la ora 06.30, deci e bine să fii acolo pe la 06.15, 06.20. Ședința de yoga durează 90 minute, deci până la ora 08.00.

În același timp, programul studioului rămâne la fel, deci abonamentele sunt valabile atât la studio, cât și la yoga pe plajă.

O ședință rămâne ca și anul trecut, 50 lei, iar abonamentele sunt următoarele:

  • 4 ședințe – 180 lei
  • 9 ședințe – 300 lei
  • nelimitat – 360 lei 

Toate abonamentele sunt valabile 30 de zile.

Îți las aici programul de vară One Yoga, plus ceva “stimulente” de anul trecut de la yoga pe plajă ❤️

program one yoga
yoga

Ne vedem cu drag și dor 🤍

Table of Contents

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
eu

Cine sunt eu?

De ceva vreme încoace, o grupare îndoielnică de personaje pseudo-mondene ale orașului, pare că vrea să mă facă vedetă. Eu am avut șansele mele la

Read More »
salvatori

Salvatori de weekend

-“Ce vrei să faci tu când te faci mare?” – “Vreau să salvez lumea” Ai crede că e o discuție între un adult care nu-și

Read More »
respirația

Respirația conștientă

De când fac yoga am tot vorbit despre respirația conștientă. În yoga îi spunem pranayama, care este de obicei tradusă ca exercițiu de respirație. De

Read More »

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *