Skip to content

Yoga Retreat de primăvară

yoga retreat

După cum probabil că știi deja, sunt absolut fascinată de energia retreaturilor din ultimii ani. Mi se pare cel mai frumos lucru pe care oamenii îl pot face pentru starea lor de bine, se creează legături, conexiuni, se dezvoltă noi limite ale acceptării și ale stării de bine într-un yoga retreat.

În aceste excursii de dezvoltare, să le spunem, oamenii vin fără așteptări – mai ales cei care nu au mai fost cu mine într-un retreat până acum – și pleacă de acolo cu un nou standard al calității vieții 🤍 

Primăvara aceasta avem yoga retreat la dublu

Este pentru prima dată când îți setez două retreaturi unul după altul, la distanță așa scurtă. Dar sunt cumva altfel, cu tematică diferită, în funcție de nevoile oamenilor. Plus că dacă nu lucrezi tu cu tine primăvara, când e momentul renașterii și al revenirii în simțiri, atunci nu știu când te mai mobilizezi să faci asta 🙂

Primul retreat al primăverii are loc în perioada 19-22 mai, la Hadar Chalet. Este o locație magică, în mijlocul pădurii, fără semnal la telefon sau alte elemente care ar putea să te distragă. Doar verde, liniște și oameni faini, la fel ca tine, cu aceleași dorințe de ridicare, purificare și liniștire mentală. 

Retreatul de la Hadar Chalet este pentru cei care vor să înțeleagă cum funcționează mintea, de ce au anumite tipare mentale și emoționale, cum să își afle și să își crească valoarea de sine și ce au de făcut în continuare pentru a menține echilibrul interior pe care îl caută de atâta vreme. 

Ne vom baza foarte mult pe practică, atât în grup cât și practică individuală, în așa fel încât fiecare participant să înțeleagă cine este acum, care îi sunt limitele și potențialul deopotrivă, urmărim să facem mintea să tacă și să lăsăm sufletul să vorbească ❤️ Este, dacă vrei, un yoga retreat de ABC, de înțelegere și introducere în starea de eliberare a condiționărilor mentale. 

Detalii găsești aici.

Yoga și cooking

Al doilea yoga retreat al primăverii vine în perioada 9-12 iunie, la Predeluț, într-o vilă absolut superbă și foarte intimă. Este un eveniment destul de restrâns, în care atmosfera este una de “acasă”, de familie extinsă. Chiar, cum ar fi să vorbești aceeași limbă cu familia ta extinsă?  😅

Știu că asta este o utopie, așa că astfel de retreaturi cu yoga și mâncare bună sunt pentru cei care simt nevoia de socializare, de oameni buni și care s-au săturat de discuții sterile despre nimic. Este familia aleasă, familia de suflet, cum îi spun eu. Evident că vom avea și o grămadă de oră de practică pe zi, asane, meditație și mantre, dar între ele va fi acea senzație unică de acasă. Vom găti împreună, vom povesti împreună, vom fi celule ale aceluiași organism. Ca și când am fi într-un ashram în care viața curge mai departe, cu îndatoriri sociale și practică.

Este fascinant să vezi cum femei care nu au nici o treabă cu cookingul sau cu înclinații din acestea casnice, găsesc o bucurie imensă în a le face și de a petrece timp de calitate cu alte femei, la fel ca ele. Bine, ajută mult și meditația și cred că și paharul de vin de la cină 😅

Evenimentul de la Carpathian Log Home este unul dedicat celor care au înțeles că practica în sine nu e de ajuns. E nevoie să îți menții starea și în comunitate, să te bucuri de oameni așa cum sunt ei, să râzi și să cauți starea de bine și de entuziasm alături de alți oameni. Pentru că în pustietate toată lumea poate fi yoghină. Ideea e să duci starea mai departe în comunitate. Creștere și contribuție, despre asta este vorba 🙂

Detalii găsești aici.

Ce este bine să știi

Chiar dacă nu ai mai fost în vreun yoga retreat până acum, este nevoie să ai niște noțiuni de bază despre comunitatea aceasta de practicanți. În sensul că e bine să înțelegi de la bun început că toată lumea vine acolo în căutare de ceva: liniște, echilibru, vindecare, eliminarea fricilor, învățarea iubirii. 

Mai ales la început, este posibil ca mintea să te saboteze. În funcție de tiparul tău mental, e posibil să devină extrem de critică sau auto-critică. Scopul evenimentelor este tocmai acesta: să nu te mai compari cu alți oameni pentru că aici îți descoperi unicitatea și cumva îți dai seama că fiecare e și bun și rău în egală măsură. Toți avem și îngeri și demoni în interior. 

La fel, este destul de posibil ca mintea să te saboteze și să îți găsească motive pentru care să nu vii 🙂 Am mai văzut filmul ăsta de nenumărate ori 😅 Sufletul spune “hai să mergem”, iar mintea răspunde cu “da, ar fi drăguț, dar… orice”.  

Ah! Și mai e bine să știi că mai avem câteva locuri disponibile la ambele evenimente 🙂 Deci dacă îți dorești cu sufletul să faci asta pentru tine și să îți oferi o astfel de experiență, e bine să te înscrii de pe acum.

Să avem o primăvară magică!

Table of Contents

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *